Najave / Konferencija "Lokalni i regionalni lideri - pokretači promjena"

Konferencija "Lokalni i regionalni lideri - pokretači promjena"

Završna konferencija "Lokalni i regionalni lideri - pokretači promjena" u sklopu projekta "Uspostava trening sustava za dobro upravljanje na lokalnoj i regionalnoj razini" financiranog u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2012. održat će se

17. ožujka 2017. godine u Hotelu Kolovare, ulica Bože Peričića 14, Zadar, s početkom u 11 sati

u organizaciji Državne škole za javnu upravu i tvrtke WYG savjetovanje d.o.o.

Na konferenciji će biti predstavljene aktivnosti i rezultati projekta, s posebnim naglaskom na program osposobljavanja "Dobro upravljanje za lokalne i regionalne lidere" te će se raspraviti ključne teme s kojima se u svakodnevnom radu susreću izabrani dužnosnici i rukovodeći službenici u tijelima jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Sudionicima konferencije će se pozdravnim govorima obratiti gospodin Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, gospođa Dubravka Prelec, ravnateljica Državne škole za javnu upravu i gospodin Mladen Vojković, direktor tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., nakon čega će uslijediti interaktivna diskusija sudionika korištenjem world cafe metodologije. 

Dolazak na konferenciju potrebno je potvrditi do 13. ožujka 2017. godine gospodinu Nevenu Habuneku na e-mail: Neven.Habunek@wyg-c.eu ili tel 01 60 61 352.