Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • KOMferencija o komunikacijama

KOMferencija o komunikacijama

Hrvatska udruga za odnose s javnošću organizator je KOMferencije o komunikacijama na kojoj će stručnjaci iz odnosa s javnošću raspravljati o važnosti tog zanimanja. Konferencija će se održati 6. i 7. prosinca 2018. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. 

Uloga je odnosa s javnošću razvijanje uspješnoga dijaloga između organizacije i njezinih javnosti. Stoga će ove godine na KOMferenciji govoriti upravo oni kojima je kvalitetna komunikacija nužna u poslovima kojima se bave i oni koji se na nju oslanjaju; govorit će psiholozi, ekonomisti, antropolozi, odvjetnici, političari, urednici, novinari, menadžeri, avanturisti i umjetnici. Stručnjaci za odnose s javnošću slušat će, postavljati pitanja, a zatim i donositi zaključke – što upravo i jest uloga odnosa s javnošću.

Tijekom dva dana KOMferencije poslušat ćemo četiri glavna predavanja, četiri panela, četiri istraživanja te ćemo sudjelovati u nizu interaktivnih radionica iz svih segmenata komunikacija. KOMferencija će prvi put u svoj raspored događanja uvrstiti i Cheese & Wine druženje u kojem ćemo ugostiti Zorana Predina.

Program, prijave i kotizacije pronađite na linku.