Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Prijavite se na konferenciju "Hrvatska poljoprivreda - budućnost i tradicija"

Prijavite se na konferenciju "Hrvatska poljoprivreda - budućnost i tradicija"

Poslovni dnevnik u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija organizira konferenciju „Hrvatska poljoprivreda – budućnost i tradicija“ koja će se održati 29. travnja 2019. godine u hotelu Westin Zagreb (Izidora Kršnjavog 1) s početkom u 10.30 sati.

Na početku konferencije prisutnima će se obratiti Tugomir Majdak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika i Goran Pauk, predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan.

Na konferenciji će se kroz dva panela govoriti o udruživanju te razvoju poljoprivredne proizvodnje kao i o planu i razvoju kratkih dobavnih pravaca te poticaju daljnjem razvoju malih poljoprivrednika, ali i nastavku tradicije proizvodnje domaće prirodno uzgojene hrane.

Sudionici prvog panela na temu udruživanja biti će: župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, predsjednik proizvođačke organizacije "Mliječni put Hrvatske" Mario Rengel, savjetnik proizvođačke organizacije PZ Slavonski svinjogojac Dario Periškić i voditelj Radne skupine za poljoprivredu Hrvatske zajednice županija Andrija Matić.

U drugom panelu "Kratki lanci opskrbe" će sudjelovati: župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, organizator manifestacije Proizvodi hrvatskog sela Damir Kovačić, voditeljica Radne skupine za obrazovanje Hrvatske zajednice županija Vesna Šerepac i ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor u Virovitici Sanjica Samac.

Za konferenciju se možete prijaviti na ovom linku.