Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko-goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2017.

Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko-goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2017.

Primorsko-goranska županija putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, tradicionalno, već dvadeset dvije godine za redom (od 1995.) raspisuje Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko-goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima  te dodjeljuje inovatorima bespovratna poticajna sredstva za razvoj inovacija.

U Novom listu i na mrežnim stranicama Primorsko-goranske županije danas je objavljen Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko-goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2017.

Prijave na Natječaj se moraju predati na propisanom Obrascu, s propisanom dokumentacijom i u propisanom roku - do 29. rujna 2017. do kad je Natječaj otvoren.

Molimo da navedenu informaciju i Natječaj proslijedite svim zainteresiranima, posebno mladima, budući će se posebno nagraditi 3 inovacije mladih inovatora (do navršenih 30 godina).  

Dokumenti

Natječaj i obrazac