Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Savjetovanje Hrvatske zajednice županija

Savjetovanje Hrvatske zajednice županija

Savjetovanje Hrvatske zajednice županija održava se od 22. do 24. ožujka u Poreču, a polaznici će imati priliku slušati predavanja profesionalaca iz tri različita područja. Savjetovanje će otvoriti Borna Lulić, edukator s višegodišnjim iskustvom u vođenju treninga za zaposlenike, menadžere, ali i mlade ljude, za koje je napisao knjigu o leadershipu „Povratak vitezova“.

Borna Lulić već 17 godina  bavi se edukacijom. Svoju karijeru započeo je  u Školskoj knjizi gdje je radio kao urednik. Paralelno s uredničkim poslom, vrlo intenzivno držao je  predavanja  i edukacije u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Nakon uspješne karijere u Školskoj knjizi  prelazi u Gentis gdje radi kao trener/edukator za zaposlenike i menadžere u mnogim velikim kompanijama u Hrvatskoj i u zemljama regije. Održao je na stotine jednodnevnih ili dvodnevnih treninga iz područja poslovnih vještina, interpersonalnih vještina i liderskih vještina za sve razine menadžmenta. Certificiran je za vođenje SDI® procesa od strane Personal Strengths Publishing (SAD) kao i za vođenje FranklinCovey treninga „7 navika uspješnih ljudi“ koji se smatra jednim od najuspješnih poslovnih treninga u svijetu.

Podsjećamo da će u sklopu Male škole protokola svoja iskustva prenijeti Ermina Duraj – voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, Kristina Mamić – voditeljica Odsjeka za protokol Zagrebačke županije i Dražen Dretar – voditelj Ureda za odnose s javnošću i protokol Grada Varaždina.

 Prijava na link: https://goo.gl/forms/r2yKwEABPdHsSjXf1