Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

I ove godine, u razdoblju od 24. do 27. travnja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira „Tjedan EU fondova“, koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici.

Cilj događaja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

Kao nacionalno tijelo odgovorno za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti o korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova), u suradnji s partnerskim institucijama, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osmislio je program tijekom kojeg će se predstaviti aktualne mogućnosti EU sufinanciranja, rezultati i uspješni projekti te izazove s kojima se prijavitelji najčešće susreću u praksi.

S obzirom na ograničeni kapacitet dvorane u kojoj se održava događaj, pozivamo vas da svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca i to, sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

Program ovogodišnjeg Tjedna EU fondova 

Prijavu možete izvršiti na linku: https://strukturnifondovi.hr/tjedan-eu-fondova-2018-krapina-sibenik-i-zagreb/