Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Čakovec 7.7. Summer Garden Mingle by Women in Adria

Čakovec 7.7. Summer Garden Mingle by Women in Adria

Pridružite se poduzetnicama i ambicioznim poslovnim ženama na Summer Garden Mingle u organizaciji Women in Adria!

Druženje će se održati 7. srpnja u Čakovcu, a osim bogatog programa, bit će predstavljeni brojni brandovi uz networking. 

Za naše članice event je besplatan, a svi ostali mogu platiti ulaznicu po simboličnoj LAST MINUTE cijeni od 60 kn (PDV uključen).

Prijaviti se možete putem obrasca na LINKU, a sve dodatne informacije dostupne su na maja@womeninadria.com ili na 091 6128 200.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene: poduzetnice, korporativne žene, žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Želimo ih inspirirati, informirati i povezati kroz naše proizvode:

  • Online magazin –  nove informacije koje će vam pomoći u pokretanju i upravljanju biznisom, karijerom i u svakodnevnom životu u gužvi. Jedini medij u Hrvatskoj čija je struktura čitatelja gotovo 100% visokoobrazovane žene
  • Tjedni newsletter – sažete tjedne informacije, posebne pogodnosti i popust partnera za pretplatnice
  • Women in Adria članski program – članicama osigurava vidljivost i rast biznisa
  • Konferencije, Future leaders, networking eventi –  konferencija o radu od kuće je normalizirala kućni ured kao inkubator ženskog poduzetništva, naš projekt Future leaders promovira buduće liderice, networking breakfasti su tradicionalni event koji žene obožavaju