Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Hrvatska udruga za odnose s javnošću: Grand PRix - Poziv na radionicu o pisanju prijave projekata

Hrvatska udruga za odnose s javnošću: Grand PRix - Poziv na radionicu o pisanju prijave projekata

Radionica će se održati u srijedu, 24. veljače 2019. u 16 sati putem Zoom-a, a vodit će je kolegica Maja Gradišar Perotić, starija savjetnica iz agencije Media Val. 

Hrvatska udruga za odnose s javnošću otvorila je natječaj za dodjelu nagrada najboljim komunikacijskim projektima u 2020. godini – Grand Prix. Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a. Kako bi vam pomogli u ispunjavanju prijava organiziramo radionicu o Grand PRix-u na kojoj možete dobiti jasne upute o Pravilniku te ispravnom popunjavanju Prijave. Sva vaša pitanja su dobrodošla. 

Radionica će se održati u srijedu, 24. veljače 2020. u 16 sati putem Zoom-a, a vodit će je kolegica Maja Gradišar Perotić, starija savjetnica u agenciji Media Val. 

S obzirom da je broj mjesta ograničen molimo da prijavite svoje sudjelovanje putem e-adrese: grandprix@huoj.hr najkasnije do utorka, 23. veljače 2021. do 15 sati. 

Poveznica za pristupanje radionici bit će vam poslana na dan održavanja.