Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Najava radionice "Upravljanje spisima"

Najava radionice "Upravljanje spisima"

Nastavno na iskazane potrebe za edukacijom, Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske i Hrvatska zajednica županija organiziraju radionicu „Upravljanje spisima“ u provedbi Državne škole za javnu upravu namijenjenu regionalnim koordinatorima.

Edukacija regionalnih koordinatora važan je segment rada u provedbi politika regionalnoga razvoja na razini područne (regionalne) samouprave i početak suradnje Agencije za regionalni razvoj i Hrvatske zajednice županija.

Radionica „Upravljanje spisima“ održava se dana 03.07.2018. godine u prostoru Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU na adresi Miramarska 22, Zagreb s početkom u 9 sati, Velika dvorana, V. kat.

Program radionice nalazi se u dokumentu ispod teksta.

Molimo Vas da registraciju na navedenu radionicu izvršite na stranicama Državne škole za javnu upravu (https://dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/03-07-2018 ), te imena polaznika također dostavite na mail: katarina.svetina@dsju.hr

Preporučljivo je da svaki regionalni koordinator uputi na radionicu osobu koja je zadužena za upravljanje spisima (urudžbene zapisnike, klase i dr.).