Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Radionica „Vođenje evidencija o osobnim stanjima građana - matičarstvo“

Radionica „Vođenje evidencija o osobnim stanjima građana - matičarstvo“

Državna škola za javnu upravu organizira dvodnevnu radionicu „Vođenje evidencija o osobnim stanjima građana - matičarstvo“ koja će se održati u sljedećim terminima:

-17. i 18. ožujka 2020. od 9:00 do 16:30

-24. i 25. ožujka 20 20. od 9:00 do 16:30

-21. i 22. travnja 20 20. od 9:00 do 16:30

-28. i 29. travnja 20 20. od 9:00 do 16:30

Radionice će se održavati u Informatičkoj učionici MINISTARSTVA UPRAVE , Maksimirska 63, Zagreb.

 

Svrha radionice je upoznavanje polaznika s propisima iz područja osobnih stanja građana te način rada u državnim maticama. Cilj radionice je osposobiti službenike u primjeni propisa iz područja osobnih stanja građana te učinkovito, efikasno i jednoobrazno postupanje po zahtjevima građana i evidentiranje promjena u državnim maticama.

Program je primarno namijenjen službenicima koji su počeli raditi u matičnim uredima na poslovima vođenja evidencija o osobnim stanjima građana i službenicima koji već rade na poslovima osobnih stanja građana do 2 godine. Radionica je predviđena za 12 polaznika.

Troškove radionice snosi Državna škola za javnu upravu.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite prijavom na internetskoj stranici Škole u jednom od navedenih termina. Prijave ćemo zaprimati do popunjenja grupe.

Programi se prijavljuju na sljedeći način:

  1. ako ga još nemate, otvaranjem korisničkog profila u našem informacijskom sustavu klikom na ikonu „Prijava“ u gornjem desnom uglu stranice www.dsju.hr i odabirom opcije „Niste registrirani?“

               Ovime ste otvorili svoj korisnički profil putem kojeg se, unosom e-maila i zaporke, možete prijavljivati i na druge radionice u organizaciji Škole, ovisno o ciljnoj grupi navedenoj uz opis radionice.

  1. klikom na ikonu „prijavi se“ koja se nalazi uz opis radionice „Vođenje evidencija o osobnim stanjima građana - matičarstvo“ – opis možete pronaći u rasporedu (https://dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list ili klikom na jedan od navedenih datuma u kalendaru koji se nalazi u desnom gornjem uglu naslovne stranice www.dsju.hr
  2. popunjeni obrazac prijavnice potrebno je printati te skeniran ili fotografiran s potpisom nadređene osobe učitati u naš informacijski sustav putem svog korisničkog profila
  • klikom na poveznicu „Povijest pohađanja“ u Vašem korisničkom profilu otvara se popis radionica za koje ste iskazali interes popunjavanjem računalnog obrasca prijavnice

Učitavanjem prijavnice završili ste postupak prijave na program te će Vam po isteku roka za prijave e-mailom generiranim iz našeg informacijskog sustava biti potvrđeno sudjelovanje. Na radionicu je potrebno ponijeti korisničko ime i zaporku koje ste postavili prilikom otvaranja svog korisničkog profila kako biste na radionici ulogiravanjem u naš sustav mogli potvrditi svoju prisutnost na temelju čega se izdaju potvrde o pohađanju programa.

Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, slobodno se obratite telefonom na 01 4802 215 ili e-mailom na adresu vlatka.spiljak@dsju.hr.