Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Škola protokola dolazi u Šibenik!

Škola protokola dolazi u Šibenik!

Hrvatska zajednica županija u partnerstvu sa Šibensko-kninskom županijom i Dalmatinskom podružnicom Hrvatske udruge za odnose s javnošću organizira Školu protokola koja će se održati 3. srpnja 2019. u Gradskoj  vijećnici u Šibeniku (Trg Republike Hrvatske br. 3) s početkom u 8:30.

Škola protokola namijenjena je zaposlenicima ministarstava, županija, gradova i općina koji već rade na poslovima protokola ili svima onima koji o poslovima protokola žele znati i naučiti više.

Jednodnevni seminar vodit će Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, članica Nadzornog odbora HUOJ-a i autorica prve knjige koja se bavi odnosima s medijima na razini lokalne i regionalne samouprave u Republici Hrvatskoj i Senka Bilać, v.d. pročelnice Ureda župana Šibensko-kninske županije, voditeljica Radne skupine za odnose s javnošću pri Hrvatskoj zajednici županija  i tajnica Dalmatinske podružnice HUOJ-a.

Dugogodišnje iskustvo na poslovima protokola predavačice će prenijeti kroz radionicu koja se sastoji od teorijskog (povijest protokola, protokolarna pravila, osobni stav i nastup u protokolu)  i praktičnog dijela koji uključuje vježbe na konkretnim primjerima te daje mogućnost polaznicima da postavljaju pitanja.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a prijaviti se možete na mail senka.bilac@skz.hr   do 28. lipnja 2019. godine.