Najave / Edukacija "Utjecaj preuzimanja poslova državne uprave na ustrojstvo, djelokrug i unutarnju organizacijsku strukturu županija"

  • Edukacija "Utjecaj preuzimanja poslova državne uprave na ustrojstvo, djelokrug i unutarnju organizacijsku strukturu županija"

Edukacija "Utjecaj preuzimanja poslova državne uprave na ustrojstvo, djelokrug i unutarnju organizacijsku strukturu županija"

Edukacija „Utjecaj preuzimanja poslova državne uprave na ustrojstvo, djelokrug i unutarnju organizacijsku strukturu županija“ koja se u organizaciji LIBUSOFT CICCOM d.o.o. i Hrvatske zajednice županija održava u četvrtak 12. ožujka 2020. godine od 10.00 sati u prostorijama Zajednice (Savska cesta 41, 16. kat, Zagreb). Na ovoj radionici obradit će se teme vezane uz donošenje i usklađivanje općih akata o ustrojstvu i djelokrugu županija, specifičnostima radnopravnog aspekta preuzetih državnih službenika te prokomentirati i aktivnosti ususret novoj uredbi o uredskom poslovanju.

Za članove Zajednice radionica je bez kotizacije uz obaveznu prijavu na tajnistvo@hrvzz.hr jer je broj sudionika ograničen.