Najave / Radionica „Savjeti mladih – savjetodavna tijela JLP(R)S s ciljem aktivne participacije mladih u oblikovanju lokalnih politika“

Radionica „Savjeti mladih – savjetodavna tijela JLP(R)S s ciljem aktivne participacije mladih u oblikovanju lokalnih politika“

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Državna škola za javnu upravu u Zagrebu organiziraju jednodnevnu radionicu „Savjeti mladih – savjetodavna tijela JLP(R)S s ciljem aktivne participacije mladih u oblikovanju lokalnih politika“ namijenjenu službenicima i dužnosnicima u tijelima jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave..

Svrha ove radionice je jačanje kapaciteta službenika i dužnosnika u jedinicama lokalne i regionalne samouprave za kvalitetan doprinos i uključivanje savjeta mladih u kreiranje javnih politika na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini te unaprjeđenje položaja savjeta mladih u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave kroz edukaciju o njihovom djelokrugu, načinu rada i mogućnostima djelovanja.

Radionica će se održati 7. prosinca 2018. godine u prostorijama Hrvatske zajednice županija, Savska cesta 41/XVI. Predviđeno trajanje radionice je od 10 do 14 sati.

Prijave na radionicu vrše se do 5. prosinca 2018. godine na web-stranici Državne škole za javnu upravu putem sljedećeg linka:

https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/07-12-2018

(predzadnja radionica na stranici)

Za prijavu na radionicu potrebno je otvoriti korisnički profil u informacijskom sustavu Državne škole za javnu upravu. Upute za otvaranje korisničkog profila i prijavu na radionicu nalaze se u prilogu.