Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Finale natječaja "Volim svoju županiju"

Finale natječaja "Volim svoju županiju"

Još nas manje od 48 sati dijeli do kraja ovogodišnjeg izdanja foto – natječaja „Volim svoju županiju“. Svima koji su se do sada prijavili, zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo puno sreće u ocjenjivanju radova, dok sve one koji se nisu prijavili pozivamo da to učine do petka, 20. travnja do 23:59 sati. Nakon toga, učitavanje novih fotografije više neće biti moguće, kao ni glasovanje za pristigle uratke. Stoga, nemojte se previše dvoumiti, sigurni smo da ste snimili mnogo divnih fotografija svojih krajeva, a sada samo trebate odabrati tri najdraže i učitati ih putem aplikacije dostupne na našoj Facebook stranici. Ukoliko niste osoba s okom za objektiv, pozivamo Vas da pregledate fotografije i date svoj glas favoritima.

Podsjetimo, riječ je o trećem izdanju, koje je započelo 1.ožujka, a u nešto više od mjesec dana prikupljeno je preko 1500 fotografija, čime je uvelike nadmašena prošlogodišnja brojka od 600 pristiglih radova. Pred stručnim žirijem će biti velik i odgovoran posao pregledati sve Vaše radove, te im zasigurno neće biti lako odabrati one najbolje.

Ne zaboravite da smo ove godine za najbolje u kategorijama odluke prema stručnom žiriju i prema broju glasova korisnika pripremili GoPro Hero5 kamere. Dakle, fotoaparate u ruke i požurite jer vremena je jako malo!