Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Osnivanje poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska favorit publike u velikom Izboru najboljeg EU projekta
  • Osnivanje poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska favorit publike u velikom Izboru najboljeg EU projekta

Osnivanje poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska favorit publike u velikom Izboru najboljeg EU projekta

Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portalom Župan.hr provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.

Glasovanje za najuspješniji projekt bilo je otvoreno od 19. rujna do 10. listopada 2020. godine na stranici: https://novac.jutarnji.hr/novac/glasaj-za-najbolji-eu-projekt-u-hrvatskoj-2020-10480777, a nominirane projekte možete pronaći OVDJE.

Od više od 25 000 glasova, projekt koji je osvojio najviše glasova publike je "Stvaranje poticajnog poduzetničkog okruženja u Sisačko-moslavačkoj županiji osnivanjem poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska". Čestitamo pobjedniku!

Sve o projektu pronađite na poveznici: https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/gaming-revolucija-u-novskoj-krecu-u-gradnju-kampusa-i-arene-za-esport-10461877

Peteročlani žiri odabrao je konsenzusom 21 projekt koji je ušao u drugi krug izbora, koje smo predstavili javnosti od 20. kolovoza do 7. rujna 2020. u print izdanju Jutarnjeg lista i na portalu Novac.hr.

Drugi krug izbora provodio se do 10. listopada 2020., a peteročlani žiri izabrat će pobjednike po kategorijama:

  • Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici
  • Doprinos prekograničnoj suradnji
  • Doprinos znanosti i inovacijama
  • Doprinos poduzetništvu

Uskoro više informacija o dodjeli nagrada.