Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Izložba fotografija "Volim svoju županiju" do 23. listopada u Karlovcu
  • Izložba fotografija "Volim svoju županiju" do 23. listopada u Karlovcu

Izložba fotografija "Volim svoju županiju" do 23. listopada u Karlovcu

Otvorenje izložbe fotografija „Volim svoju županiju“ održano je u ponedjeljak, 16. listopada 2017. godine, u Izložbenoj dvorani Gradskog kazališta Zorin dom u Karlovcu.

Hrvatska zajednica županija i ove je godine pokrenula foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija te poticanja snažnijeg regionalnog identiteta. Natječajem se željelo potaknuti umjetnike i amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima. 


U nešto više od mjesec dana provedbe foto natječaja „Volim svoju županiju“ prijavljeno je gotovo 600 fotografija amatera i profesionalnih fotografa. Na izložbi su izložene 22 fotografije koje je ocjenjivački sud odabrao kao najuspješnije fotografije ovogodnišnjeg natječaja. Među njima se nalaze i dvije fotografije autora iz Karlovačke županije, Ksenije Bočić i Kristijana Kiseljaka iz Karlovca. 

Uz nazočnost predsjednika Županijske skupštine Ivana Vučića te zamjenica župana Vesne Hajsan Dolinar i Martine Furdek Hajdin, izložbu je otvorio župan Karlovačke županije Damir Jelić. Izložba će biti otvorena od 16. do 23. listopada.