Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Župani Darko Koren i Željko Kolar na otvorenju studija Radija Kaj

Župani Darko Koren i Željko Kolar na otvorenju studija Radija Kaj

U ponedjeljak, 16. ožujka, Darko Koren, župan koprivničko-križevački i Željko Kolar, župan krapinsko-zagorski prisustvovali su otvorenju studija Radija Kaj u Koprivnici. Studio će služiti za pripremu informativnih sadržaja iz Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije i za realizaciju izravnih javljanja u program Radija Kaj.

U prigodnom obraćanju župan Koren se osvrnuo na suradnju županijske uprave sa medijima te ju ocijenio kao vrlo dobru, ali vjeruje da će otvaranje i ovog medijskog prostora potaknuti na još korektniju suradnju. Radio Kaj svakodnevno će obavještavati slušateljstvo o događanjima i vijestima iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije te Grada Zagreba, putem raznih kanala distribucije programa širom Hrvatske i svijeta.

Otvorenju radijskog studija nazočila je i predsjednica Skupštine Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki, zamjenici gradonačelnice grada Koprivnice Melita Samoborec i Mišel Jakšić, Božo Barać tajnik Obrtničke komore Koprivnica, glazbenik Ivica Pepelko i mnogi drugi. Nakon otvorenja studija župani Koren i Kolar obišli su izložbu pisanica “U susret Uskrsu” na središnjem gradskom trgu.

(kckzz.hr)