Najave / 2. Radionica "Upravljanje projektima"

2. Radionica "Upravljanje projektima"

Sukladno iskazanim potrebama za stručnim usavršavanjem, Državna škola za javnu upravu otvorila je prijave za dvodnevne online radionice "Upravljanje projektima". 

Termin druge radionice je 

  • 13.-14. travnja 2021.  od 12:30 do 16:30

       - prijave do 9. travnja u 12 sati

Riječ je o pilot radionici namijenjenoj isključivo lokalnim i regionalnim službenicima, a polaznici će steći znanja iz osnova projektnog rada, upoznati se s projektnom terminologijom te ključnim konceptima upravljanja projektom i koracima izrade projektnog plana. Uz praktičan rad, polaznici će usvojiti alate i vještine za iniciranje i planiranje projekta koji uključuju definiranje ciljeva, razradu aktivnosti, izradu vremenskog i financijskog plana te podjelu odgovornosti na projektu. Nastavno na ovu radionicu krajem travnja planiramo i najavljenu online radionicu o ESIF pozivima i projektima. 

Kako je broj polaznika radionice ograničen, Škola je u mogućnosti prihvatiti prijave jednog do dva službenika po županiji u svakom od dva planirana termina održavanja, a u slučaju potrebe za edukacijom većeg broja službenika u Vašoj županiji, rado ćemo planirati i dodatne termine.

Ljubazno Vas molimo da zainteresirane službenike uputite da se prijave putem Google obrasca na poveznici https://forms.gle/eqgHxU6ins3KByKx5.

Po zatvaranju roka za prijave/popunjenju grupe, svim polaznicima ćemo e-mailom dostaviti poveznicu za sudjelovanje na radionici.

Za sva dodatna pitanja rado stojimo na raspolaganju e-mailom na aleksandra.p.bosanac@dsju.hr ili telefonom na broj 01 4802 213.