Najave / LC Konferencija županija 2021.

LC Konferencija županija 2021.

Hrvatska zajednica županija ponosni je suorganizator ovogodišnje 21. LC Konferencije Panorama, koja će se održati virtualno od 21. do 24. rujna 2021. godine. Ovim putem Vas pozivamo da zajedno s nama sudjelujete na ovom događaju te da se kroz kvalitetan sadržaj i uz pomoć stručnih predavača osvrnemo na najaktualnije teme i zakoračimo stepenicu više u području digitalizacije javne uprave. U čast 21. godišnjice konferencije, u otvorenim sadržajima programa može se sudjelovati bez ikakve naknade, a potrebna je samo online prijava.

Imajući na umu koliko je kompleksno i odgovorno kontinuirano pratiti i adekvatno primjenjivati sve zakonske odredbe i propise, najavljujemo ovu konferenciju kao važno događanje usredotočeno na sve aktualne teme bitne za učinkovito i uspješno funkcioniranje jedinica lokalne područne i regionalne samouprave.

Kao bitno tematsko područje u sklopu programa konferencije, posebno bismo izdvojili Konferenciju županija koja je planirana za petak, 24. rujna, s početkom u 10:00 sati.

Znajući koliko je kompleksno i odgovorno kontinuirano pratiti i adekvatno primjenjivati sve zakonske odredbe i propise, što je ove godine još i veći izazov obzirom na učestalije promjene, najavljujemo ovu konferenciju kao jedinstveno događanje usredotočeno na sve teme važne županijama. Konferenciju županija 2021 organiziraju Hrvatska zajednica županija i tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o., čija je suradnja postala čvrsto jamstvo kvalitetnog i visoko cijenjenog sadržaja. Budite, stoga, na izvoru relevantnih i aktualnih informacija – rezervirajte vrijeme za razmjenu iskustava i znanja s kolegama i stručnjacima.

Neke od tema:

  • Upravljanje nekretninama u vlasništvu jedinica područne (regionalne) samouprave
  • Utjecaj izmjena Zakona o financiranju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave na proračune i dozvoljenu masu plaća županija
  • E-qalin sustav upravljanja kvalitetom u području socijalne skrbi
  • Ugovori o javnoj usluzi u javnom prijevozu – smjer ekonomskog, prostornog i demografskog rasta hrvatskih regija
  • Mjera 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala
  • Ugovori o javnoj usluzi u javnom prijevozu – smjer ekonomskog, prostornog i demografskog rasta hrvatskih regija

Za sudjelovanje na Konferenciji županija potrebna je samo prijava, a kotizacija se ne naplaćuje.

Budite na izvoru relevantnih i aktualnih informacija - rezervirajte vrijeme za razmjenu iskustava i znanja s kolegama i stručnjacima.

Više informacija i prijava na www.lc-panorama.com i direktno na linku:

https://lc-panorama.com/konferencija-zupanija/