Najave / Webinar: Procjena vrijednosti nekretnina

Webinar: Procjena vrijednosti nekretnina

Hrvatska zajednica županija u suradnji s tvrtkom LIBUSOFT CICOM organizira stručni webinar koji donosi sažetak i nastavak na najvažnija izlaganja središnjeg godišnjeg seminara održanog prošli mjesec.

Uvaženi stručnjak, Branimir Majčica mag. zemljišnog menadžmenta, iz Gradskog ured za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada Zagreba, viši stručni savjetnik pročelnika, odgovorit će na niz pitanja i dati osvrt na najvažnije aktualne teme specijalizirano vezane na procjenu vrijednosti nekretnina u nadležnosti županija.

Glavne teme koje će se obrađivati:

  • Temelji za procjenu vrijednosti nekretnina            
  • Uloga procjeniteljskih povjerenstava i stručnih službi kod pregleda procjembenih elaborate
  • Rezime nekih tema obrađenih na seminaru održanom 29.05.2020. godine
  • Važnost cjenovnih blokova za sustav procjene vrijednosti nekretnina
  • Induktivne i deduktivne metode za utvrđivanje plana približnih vrijednosti zemljišta – značaj plana, te uloge izvadaka iz plana približnih vrijednosti zemljišta
  • Procjene za potrebe JLP(R)S 

Datum održavanja: 26.06.2020.

Vrijeme: 10.00-12.00 sati

Online platforma: zoom

Pozivamo vas da se aktivno uključite u ovaj webinar svojim pitanjima koja možete unaprijed poslati putem e-maila pitanja@spi.hr kako bi predavač pripremio što kvalitetnije odgovore.

Seminar je za članove Hrvatske zajednice županija besplatan uz obaveznu prijavu na tajnistvo@hrvzz.hrmelita.pavlek@hrvzz.hr. (Molimo ako prijavljujete više ljudi da pošaljete i njihove e-mail adrese kako bismo im mogli poslati poveznicu za sudjelovanje na webinaru)