Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • INFO DANI o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2019. godini

INFO DANI o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2019. godini

Info dani 2019. održat će se 21. i 22. veljače 2019. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).
Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2019. godini.

 
Info dani 2019. održat će se 21. i 22. veljače 2019. godine u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).
 
Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2019. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2019. godinu.
 
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.
 
Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.
 
Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
 
Rok za prijavu je 19. veljače 2019. godine na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 
Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati.
Program Info dana (ažurirano: 13. veljače 2019.)

Najave