Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Najava - ProPR konferencija u Selcu

Najava - ProPR konferencija u Selcu

PRO PR Globe Awards, vodeće međunarodno priznanje iz područja komunikacija, ove je godine za transparentnost rada u komuniciranju dodijeljeno Hrvatskoj zajednici županija za projekt „Otvoreni proračun“. Nagrade će biti dodijeljene u sklopu ProPR konferencije koja će se održati od 10. do 13. travnja 2019. godine u hotelu Katarina u Selcu, Hrvatska, a ugostit će više od 200 komunikacijskih stručnjaka iz cijele regije.

Svoja će bogata znanja i iskustva sa sudionicima podijeliti ugledni domaći i strani stručnjaci: Patrick Harrison, bivši glasnogovornik NJ.E. princa od Walesa te direktor reputacijskog menadžmenta i strateških odnosa s medijima u Weber SchandwickuLaura Garcia, predsjednica FIBEP-a, Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA-e, Marcelo Risi, šef komunikacija u Svjetskoj turističkoj organizacijiRaymond Frenken, voditelj komunikacija i DOP-a u Europskoj bankovnoj federaciji te Oliver Faust, dopredsjednik Renaultgrupacije za društveno odgovorno poslovanje i direktor Fondacije Renault.

Između ostalih, pozitivne primjere iz prakse predstavit će i hrvatski stručnjaci: Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja u Ericsson Nikoli TesliLjudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u Heinekenu Hrvatska te Dario Gabrić, voditelj ureda korporativnih komunikacija u Erste & Steiermaerkische banci.

Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice, Hrvatske udruge za odnose s javnošću te krovnog svjetskog udruženja za odnose s javnošću (IPRA-e).

Više informacija o konferenciji pronađite na linku.