Hrvzz Image

Obrazovanje x AI

09.11.2023 10:47

Ovogodišnja srednja.hr+ konferencija održat će se 10. studenog u Zagrebu. S konferencijom se obilježava dvanaest godina portala, a zajednička tema svim panelima i predavanjima bit će ‘Obrazovanje x AI’.

U prostorima Algebra Spark Spacea tako će biti 21 govornik na četiri predavanja i 5 panela.

Hrvatska zajednica županija je partner na nadolazećoj konferenciji, a na panelu Kakvi su stavovi ravnatelja i dekana o umjetnoj inteligenciji sudjeluje Miranda Glavaš-Kul, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije.

Kao i do sada, na srednja.hr+ konferenciji ‘Obrazovanje x AI‘ bavit će se aktualnim temama iz školstva i visokog obrazovanja. Ovogodišnja krovna tema bit će umjetna inteligencija, pa će sudionici razgovarati o promjenama, prilikama i izazovima koje AI uvodi u obrazovanje. Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima obrazovnih stručnjaka, ali i vrijeme za upoznavanje i zakusku. Sve će početi registracijom gostiju u 8:30 sati, a završiti u 17 sati. Okupit će se vodeći stručnjaci i donositelji odluka u obrazovanju koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo.

Događaj se održava uživo. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem platforme Entrio po cijeni od 50 € (376,73 kn). Za učenike i studente cijena ulaznica je 25 € (188,36 kn)