Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Održan online sastanak Radne skupine za odnose s javnošću

Održan online sastanak Radne skupine za odnose s javnošću

Radna skupina za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija održala je 30. travnja online sastanak s početkom u 12 sati. Članovi radne skupine raspravljali su o načinu funkcioniranja uslijed trenutne situacije pandemije COVID-19, uključivanju u projekt „Izbor za najbolji europski projekt 2020.“ i natječaju Hrvatske zajednice županija „Volim svoju županiju“.

Voditeljica radne skupine Senka Bilać, pročelnica Ureda župana Šibensko-kninske županije, obratila članovima radne skupine i pozvala ih da prokomentiraju trenutnu situaciju s koronavirusom te kojim se komunikacijskim alatima koriste u novonastaloj situaciji. Raspravom je zaključeno kako je pravovremena komunikacija informacija ključna u kriznim uvjetima.

Nadalje, voditeljica radne skupine potaknula je članove na uključenje u projekt izbora najboljeg europskog projekta naglasivši kako su županije pune pozitivnih priča te je projekt prilika za njihovo prikazivanje. Članovi radne skupine za odnose s javnošću također su komentirali natječaj Hrvatske zajednice županija Volim svoju županiju na koji je do sada prijavljeno oko 2500 fotografija, kao priliku za promicanje županijskih ljepota.