Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Oxford School of Business Administration Program u online video formatu za one najzaposlenije!

Oxford School of Business Administration Program u online video formatu za one najzaposlenije!

Oxford School of Business Administration nudi različite interdisciplinarne programe koji će vas pripremiti za vašu ulogu u ovom globaliziranom svijetu punom promjena.

Za vas, najzaposlenije, pripremili smo specijalne video certificirane programe usavršavanja koje možete odslušati kada god želite, koliko dugo želite i na lokaciji koja god vam odgovara; navečer kada spremite djecu u krevet, ujutro uz kavu, na zimskom odmoru, popodne na poslu, u pauzi za ručak - kad god nađete vremena!

  - Europska Asocijacija Administrativnih Profesionalaca 

 

Ovaj certifikat iz poslovne administracije dizajniran je za one koji žele započeti ili se dodatno usavršiti u administrativnim kapacitetima. Relevantan u svim suvremenim industrijama i sektorima, uspješni polaznici imat će koristi od ponuđenog programa. Počevši od uvoda u modernu poslovnu administraciju, sadržaj programa istražuje osnove poslovne administracije, profesionalnog upravljanja ljudskim resursima, pregled poslovnog marketinga i važnost dosljedne izvrsnosti korisničke usluge. Polazeći ovaj program poslovne administracije, polaznici će također proučavati upravljanje poslovnim resursima, ključnih razmatranja upravljanja učinkovitošću i razradu profesionalnih strategija upravljanja organizacijom.

Otkrijte što čini razliku između administratora na početnoj razini i profesionalno kvalificiranog administrativnog specijalista. Organizacije privatnog i javnog sektora na svim razinama ovise o besprijekornim službama administracije kako bi se uvelike olakšalo svaki aspekt poslovanja iz dana u dan. Administracija leži u srcu svakog uspješnog poslovanja. U današnje doba automatizacije, ljudska radna snaga i dalje ovisi o planiranju, provedbi, nadzoru i upravljanju svim aspektima poslovne administracije.

U području poslovanja i administracije postoji ogroman broj prilika za karijeru. Industrije od izgradnje do odlaganja otpada i od financijskih usluga do javnih usluga imaju radna mjesta dostupna na različitim razinama. Poslovna administracija zahtijeva raznolikost vještina i znanja zajedno s dobrom prosudbom i vodećim kvalitetama. Administratori moraju biti svjesni nekoliko važnih aspekata poslovanja, bez obzira na to posluju li u malim razmjerima ili imaju rukovodeće položaje u nacionalnoj korporaciji.

 

EDUKACIJA SE IZVODI PO PROGRAMU I METODOLOGIJI OXFORD SCHOOL OF BUSINESS ADMINISTRATION.

CIJENA I TRAJANJE PROGRAMA:

CIJENA REGULARNOG PROGRAMA U UČIONICI IZNOSI: 5.500,00 KN I UKUPNO SA ASSESMENTIMA TRAJE 4 DANA.

CIJENA ONLINE VIDEO PROGRAMA iznosi 1.995,00 kn, za članice Hrvatske zajednice županija cijena iznosi 1.495,00 kn.

Prijave za članove: https://form.jotform.com/210251929014346 uz kod HRVZZ2021

 

Program traje 5 modula na hrvatskom jeziku uključujući i asessmente koje sudionici dobivaju online nakon svakog modula.

Nakon završenog programa sudionici dobivaju certifikat Oxford School of Business Administration pod nazivom Certified Business Administration Specialist .

 

MODUL 1

UVOD U POSLOVNU ADMINISTRACIJU I OSNOVE ADMINISTRATIVNOG UPRAVLJANJA

MODUL 2

UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA I UČINKOVITOŠĆU ZAPOSLENIKA

MODUL 3

UVOD U POSLOVNI MARKETING I UČINKOVITU POSLOVNU KOMUNIKACIJU

MODUL 4

UPRAVLJANJE POSLOVNIM RESURSIMA

MODUL 5

TIMSKI RAD I UPRAVLJANJE TIMOVIMA

Organizator I sukreator programa edukacije za Hrvatsku je EAAP – Europska Asocijacija Administrativnih Profesionalaca - strukovna udruga za administrativne stručnjake.