Volimzup

Otvorenje izložbe fotografija "Volim svoju županiju" u sklopu 25. Obrtičkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

14.11.2023 11:54

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe fotografija „Volim svoju županiju“ koje će se održati sutra (petak), 10. studenoga 2023. godine s početkom u 12 sati, u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci.

Organizator foto natječaja je Hrvatska zajednica županija, a izložba se odvija u sklopu 25. Obrtičkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Na natječaj je bilo prijavljeno gotovo tisuću fotografija autora iz svih hrvatskih županija, a po ocjeni stručnog žirija,pobjedničkom fotografijom proglašena je fotografija Mirka Hanžekovića naziva „Na kraju dana".

Na čelu stručnog žiriija bila je hrvatska profesionalna fotografkinja Mare Milin, kao i predstavnici županija – Kristijan Toplak iz Virovitičko-podravske i Tomislav Pajtlar iz Varaždinske županije.

Foto-natječaj „Volim svoju županiju“ pokrenut je 2016. godine. Od tada, Hrvatska zajednica županija svake godine potiče sve ljubitelje fotografije da na jedinstven način promišljaju o krajevima iz kojih dolaze te da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive