Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Radionica: „Kako napraviti online sastanak efikasnim i zanimljivim“

Radionica: „Kako napraviti online sastanak efikasnim i zanimljivim“

Hrvatska zajednica županija organizira radionicu „Kako napraviti online sastanak efikasnim i zanimljivim“ u četvrtak 19. studenog 2020. od 10 sati. Kako se naša komunikacija jako promijenila, osmislili smo radionicu koja će vam pomoći da bolje baratate novim alatima.

Opis radionice:

Dugi sati i dani u virtualnom svijetu svakoga mogu demotivirati - gdje je nestao osobni kontakt, što se dogodilo sa aktivnim sudjelovanjem, i zašto smo odjednom svi tako umorni?

Na ovoj radionici ćemo istražiti na koje načine možemo vratiti zanimljivost i efikasnost našim sastancima - čak i kad su online. Otići ćete sa nizom praktičnih tips & tricksa kako napraviti online sastanke zanimljivijima i interaktivnijima. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom putem OBRASCA

O trenerici:

Mirna Šmidt je trenerica pozitivne psihologije, interpersonalnih vještina i trenerskih vještina. Desetogodišnju karijeru u globalnom timu jedne od najutjecajnijih svjetskih korporacija u industriji informacijskih tehnologija je provela na uglavnom na “virtualnim” pozicijama, kroz što je razvila vještine, ali i ljubav prema kvalitetnim virtulanim sastancima i treninzima. Prva je osoba u regiji i jedna od prvih u Europi sa diplomom poslijediplomskog studija iz primijenjene pozitivne psihologije na sveučilištu Anglia Ruskin, Cambridge. Kao trener sa više od 10 godina trenerskog iskustva živjela je u tri zemlje i održala edukacije u preko 20 zemalja.