Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Radionica "Komunikacijske vještine"

Radionica "Komunikacijske vještine"

Pozivamo Vas na radionicu „Komunikacijske vještine“ koja će se u organizaciji Državne škole za javnu upravu održati 4. studenoga 2019. od 9 do 16:30 u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16 u Rijeci. Molimo Vas da ovu obavijest proslijedite svim moguće zainteresiranim kolegama.

Cilj je radionice kod polaznika osvijestiti potrebu za općim i specifičnim komunikacijskim vještinama te razviti učinkovit način komuniciranja radi uspostave dobrih međusobnih odnosa među službenicima svih razina, između službenika i građana te potaknuti polaznike na prihvaćanje kulturne svijesti i pozitivnog izražavanja kao preduvjeta za uspješno ostvarenje organizacijskih ciljeva te osobnog i profesionalnog rasta i razvoja.

Na radionici može sudjelovati 25 polaznika, a namijenjena je svim službenicima s područja Primorsko-goranske županije. Za pohađanje radionice nema kotizacije.

Svoj dolazak možete potvrditi prijavom na internetskoj stranici Škole najkasnije do srijede, 30. listopada 2019. godine, do 15 sati,  odnosno do popunjenja grupe.  Popisi polaznika programa Škole sastavljaju se prema ciljnoj skupini navedenoj uz opis svakog programa, redoslijedu zaprimanja valjanih prijava te kriteriju ravnomjerne zastupljenosti institucija prijavljenih službenika.  

Programi se prijavljuju na sljedeći način:

  1. ako ga još nemate, otvaranjem korisničkog profila u našem informacijskom sustavu klikom na ikonu „Prijava“ u gornjem desnom uglu stranice www.dsju.hr i odabirom opcije „Niste registrirani?“

                Ovime ste otvorili svoj korisnički profil putem kojeg se, unosom e-mail-a i zaporke, možete prijavljivati i na druge radionice u organizaciji Škole, ovisno o ciljnoj grupi navedenoj uz opis radionice.

  1. klikom na ikonu „prijavi se“ koja se nalazi uz opis radionice „Komunikacijske vještine“ – opis možete pronaći u rasporedu (https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/04-11-2019) ili klikom na 4. studenoga u kalendaru koji se nalazi u desnom gornjem uglu naslovne stranice www.dsju.hr
  2. popunjeni obrazac prijavnice potrebno je printati te skeniran ili fotografiran s potpisom nadređene osobe učitati u naš informacijski sustav putem svog korisničkog profila
  • klikom na poveznicu „Povijest pohađanja“ u Vašem korisničkom profilu otvara se popis radionica za koje ste iskazali interes popunjavanjem računalnog obrasca prijavnice
  • kako biste učitali potpisanu prijavnicu za pojedini program, potrebno je kliknuti na ikonu za detalje koja se nalazi uz naziv svakog programa u Vašoj povijesti pohađanja – u desnom dijelu ekrana pojavit će se ikona za učitavanje.

Učitavanjem prijavnice završili ste postupak prijave na program te će Vam po isteku roka za prijave e-mailom generiranim iz našeg informacijskog sustava biti potvrđeno sudjelovanje. Na radionicu je potrebno ponijeti korisničko ime i zaporku koje ste postavili prilikom otvaranja svog korisničkog profila kako biste na radionici ulogiravanjem u naš sustav mogli potvrditi svoju prisutnost na temelju čega se izdaju potvrde o pohađanju programa.

Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, slobodno se obratite telefonom na 01 4802 215 ili e-mailom na adresu andja.pasalic.strasek@dsju.hr.