Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Završeno treće izdanje foto-natječaja

Završeno treće izdanje foto-natječaja

Točno u ponoć zaključane su prijave novih fotografija i liste za glasovanje čime smo došli do kraja još jednog izdanja foto-natječaja „Volim svoju županiju“. Svima koji su prijavili svoje uratke ili glasovali za prijavljene radove zahvaljujemo. Posebno nas raduje izrazito velik odaziv na ovogodišnje izdanje natječaja. Iako brojke još usklađujemo, prema prvim procjenama, pristiglo je 2835 fotografija te je time uvelike nadmašena prošlogodišnja brojka od 600 pristiglih radova.

Podsjetimo se, riječ je o trećem izdanju foto-natječaja „Volim svoju županiju“, koji iz godine u godinu potiče mlade umjetnike i ljubitelje fotografije na promišljanje o svojim krajevima i bilježenje objektivom njihovih skrivenih ljepota i posebnosti. Svakom je sudioniku bilo moguće prijaviti do 3 fotografije, a nagrade će biti dodijeljene u dvije glavne kategorije – „najbolja fotografija prema broju glasova“ i „najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija“.

Obzirom da glasovanje više nije moguće, uvidom u stanje liste glasova, najveći broj glasova odnio je autor Ivan Gan. Obzirom da je autor prijavio 3 fotografije na natječaj, konačnu odluku o pobjedničkog fotografiji koja će ući u postav naše putujuće izložbe donijet će žiri u najkraćem mogućem roku. Čestitamo sretnom dobitniku!

Što se rezultata u kategoriji najbolje fotografije prema mišljenju žirija tiče, sve sudionike molimo za strpljenje te vjerujemo kako će konačni rezultati biti objavljeni najkasnije do 18.svibnja.

Za sve ostale obavijesti, pratite našu web i Facebook stranicu.

 

Foto u prilogu: Ivan Gan (pobjednička fotografija prema broju glasova)