Slider Image

Bjelovarsko-bilogorska županija

Javni poziv poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije za izlaganje na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu

01.03.2024 14:36

REPUBLIKA HRVATSKA

BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA

UPRAVNI ODJEL ZA GOSPODARSKI RAZVOJ I

KOMUNALNE DJELATNOSTI

KLASA: 380-03/24-01/01

URBROJ: 2103-19-24-2

Bjelovar, 01.03.2024.


Javni poziv poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

za izlaganje na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu


Ovogodišnji 25. po redu Proljetni međunarodni bjelovarski sajam održat će se u razdoblju od 11.-14. travnja 2024. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Naglasak ovogodišnjeg Sajma je na poljoprivrednoj mehanizaciji, građevinskoj i komunalnoj opremi, opremi za hortikulturu te na mladim poljoprivrednicima koji će imati prilike predstaviti svoje proizvode i prerađevine u sklopu izložbeno-prodajnog dijela sajma.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, Sajam će obogatiti razni dodatni sadržaji kao što su okrugli stolovi, edukacijski paneli te Demo poligon za rad strojeva. Ove godine planira se prvi put organizirati Obiteljski dan i Dan voćara i povrtlara. Najbolji stručnjaci iz područja voćarstva i povrtlarstva podijelit će svoja saznanja svim zainteresiranim kroz brojna predavanja o razlilčitim aktualnim temamam.

U želji da Sajam ponovo postane mjesto oživljavanja tradicionalnih odnosa komunikacije, afirmacije velikih i značajnih susreta i poslovnih dogovora, Bjelovarsko-bilogorska županija i ove godine organizira promotivni štand te time omogućuje besplatan nastup zainteresiranim izlagačima (1 promocijski pult / jedan dan).

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike koji žele predstaviti svoje proizvode na promotivnom štandu Bjelovarsko-bilogorske županije, da se jave u Upravni odjel za gospodarski razvoj i komunalne djelatnosti Bjelovarsko-bilogorske županije, na broj telefona 043/278-177 ili putem e-maila: nikolina.priscan@bbz.hr zaključno do 22. ožujka 2024. godine.

Upravni odjel za gospodarski razvoj i komunalne djelatnosti će po primitku zaprimljenih zahtjeva, 26. ožujka objaviti raspored izlagača po danima, objaviti ga na web stranici županije (www.bbz.hr) te kontaktirati izlagače.

Prilog:

1. Obrazac


PROČELNIK

Denis Biškup, dipl.oec.


https://bbz.hr//doc/usluge/Prijavnica.docx
Vidi izvornu objavu