Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Javni poziv za dodjelu potpora proizvođačima namještaja iz Brodsko-posavske županije

Javni poziv za dodjelu potpora proizvođačima namještaja iz Brodsko-posavske županije

Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko-posavske županije, u sklopu niza aktivnosti i mjera na poticanju i promicanju drvnoprerađivačke industrije i proizvodnje namještaja, objavljuje Javni poziv za dodjelu potpora proizvođačima namještaja iz Brodsko-posavske županije za pojedinačne nastupe na sajmovima u 2017. godini.

Za ovu je aktivnost u županijskom proračunu za 2017. godinu osigurano 160.000,00 kuna. Intenzitet potpore je do 50 % prihvatljivih troškova s tim da najviši iznos pojedinačne potpore po jednom zahtjevu može iznositi 15.000,00 kuna. Prihvatljivi troškovi za sufinanciranje nastupa županijskih proizvođača namještaja na sajmovima u zemlji i inozemstvu su: troškovi zakupa, opremanja i uređenja izložbenog prostora te troškovi promidžbenog materijala direktno vezanog uz nastup na sajmu.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. studenog 2017. godine.Sve potrebne informacije kao i obrasci i dokumenti u svezi ovog Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Brodsko-posavske županije (ured 300), Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, tel: 035/216-232 i 035/216-233, e-mail:gospodarstvo@bpz.hr Također, tekst Javnog poziva kao i obrazac Zahtjeva za dodjelu potpore te Izjava o korištenim državnim potporama male vrijednosti nalaze se i u privitku.