Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Najava edukacije „Kako uspješno prebroditi komunikacijsku krizu“

Najava edukacije „Kako uspješno prebroditi komunikacijsku krizu“

Hrvatska zajednica županija i Dubrovačko-neretvanska županija u partnerstvu s Gradom Dubrovnikom organiziraju edukaciju za odnose s javnošću na temu „Kako uspješno prebroditi komunikacijsku krizu“. Edukacija će se održati u petak, 9. ožujka u Gradskoj vijećnici u Dubrovniku (Pod dvorom 1) s početkom u 10.00 sati.

Kroz jednodnevni program edukacije polaznici će naučiti koje vrste kriza postoje, tko sve treba biti u kriznom timu, koji se komunikacijski alati preporučuju za korištenje u krizi, što treba (ali i ne treba) napraviti u krizi, itd.. U drugom dijelu edukacije razvijat će se praktična znanja iz područja kriznog komuniciranja te će polaznici samostalno izraditi prijedloge plana kriznog komuniciranja na osnovi primjera i zadataka koje će postaviti predavač.

Edukaciju će održati komunikacijski savjetnik Gordan Turković, a svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu prijaviti na sljedeće mailove senka.bilac@skz.hr i melita.pavlek@hrvzz.hr. Prijave za sudjelovanje pošaljite što prije jer je broj sudionika ograničen.

 

O predavaču:

Gordan Turković komunikacijski je savjetnik iz agencije za odnose s javnošću Manjgura gdje je zadužen za vođenje timova i razvoj strategija kampanja, ali i njihovu operativnu provedbu i koordinaciju. Radio je u velikom broju političkih kampanja u Hrvatskoj, BiH i Srbiji na svim razinama – od lokalnih izbora preko izbora za EU parlament, pa sve do predsjedničkih i parlamentarnih izbora. Prije dolaska u Manjguru krajem 2011. godine stažirao je u Uredu Visokog povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice (UNHCR) u Zagrebu u odjelima za povratak i reintegraciju i odnose s javnošću, te je radio kako novinar za MediaScan. Završio je poslijediplomski specijalistički studij Regionalne komparativne studije Srednje i Jugoistočne Europe na svom matičnom Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.