Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Savjetovanje akcije "Gradovi i općine - prijatelji djece"

Savjetovanje akcije "Gradovi i općine - prijatelji djece"

Tradicionalno tematsko Savjetovanje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ održat će se u utorak 21. studenoga 2017. godine s početkom u 10,00 sati u Starogradskoj vijećnici Skupštine Grada Zagreba, Ulica Sv. Ćirila i Metoda 5 u Zagrebu.

Akciju „Gradovi i općine – prijatelji djece“  Savez društava Naša djeca Hrvatske s partnerima provodi već 18 godina Hrvatskoj, a dio je Nacionalne strategije za prava djece u RH,  a koja je prepoznata i međunarodno.Ovogodišnji program bit će raznovrstan, a glavna tema u radnom dijelu Savjetovanja bit će u znaku Strateškog planiranja za djecu i novog Strateškog plana akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ za period 2018.-2020. Predstavnici grada/općine/institucije pozvani su da na Savjetovanje dođu uz još jednu osobu te u pratnji 2 djeteta iz Dječjih vijeća ili Dječjih foruma.

Svoj dolazak možete potvrditi do 17. 11. na iva@savez-dnd.hr  ili anna@savez-dnd.hr , a dodatne informacije možete dobiti na telefon 01/49 22 959, u Savezu DND Hrvatske.

Program savjetovanja nalazi se ispod teksta.