Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Splitsko-dalmatinska županija: Raspisan Javni poziv udrugama za dostavu prijedloga člana Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru

Splitsko-dalmatinska županija: Raspisan Javni poziv udrugama za dostavu prijedloga člana Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru

Nakon Odluke splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana o objavi Javnog poziva udrugama za dostavu prijedloga člana Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije, Upravni odjel za pomorstvo i turizam je 29. kolovoza 2017. godine objavio Javni poziv.

Prema njemu, svoje prijedloge mogu podnijeti udruge koje se bave pomorsko-prometnom tematikom i odgovornim upravljanjem javnim i pomorskim dobrom što će trebati dokazati putem izvatka iz registra udruga i kratkim pregledom udruge.

Iz Javnog poziva proizlazi da član Stručnog tijela mora biti stručnjak za prostorno planiranje, turizam, zaštitu okoliša, pomorsko-prometne struke, odnosno pravne, ekonomske, tehničke i druge odgovarajuće struke sukladno Zakonu o koncesijama. Uvjet je da je kandidat za člana stručnog tijela do sada obavljao poslove vezano uz more i pomorstvo, što dokazuje životopisom i pismima preporuke udruga, trgovačkih društava, institucija i istaknutih pojedinaca.

Rok za dostavu prijedloga  je 8. rujna do 14 sati, bez obzira na način dostave i vrijeme slanja.